Он је, како се сумња, средином јануара ове године, у стану у Улици Марка Пола, убио рођене сестре Јелисавету (76) и две године старију Гордану.

Оштрим предметом је усмртио Јелисавету, а ударцима по глави убио Гордану. Након извршеног кривичног дела, са собом је, како се сумња, однео мобилни телефон и платну картицу оштећених са које је подигао милион динара.

Тело Горана Ђокића пронађено је јуче на паркингу у Партизанске авијације. У „фиајту“, уз мртвог Ђокића, били су пиштољ којим се убио и опроштајно писмо.

Незванично, у опроштајном писму признао је двоструко убиство.

Подсетимо, у београдском насељу Бежанијска коса, у четвороспратној згради, у стану у Улици Марка Пола, 21. јануара пронађена беживотна тела Јелисавете Ђ. (76) и њене сестре Гордане Ђ. (78).

Комшије, којима је било сумњиво што од Бадње вечери не виђају Јелисавету Ђ., приметиле су да се догађа нешто чудно. Просто, сестре нико није видео ни чуо последњих десетак дана, а њихови телефони су били - неми. Своје сумње су комшије пријавиле управнику зграде, а онда је на лице места стигла и полиција.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".