Nakon raspisivanja međunarodne poternice u ponedeljak obrisao je sve objave na Instagram profilu, a na svom Fejsbuku obrisao je sve slike sa Ivanom kao i srceparajuće objave povodom njene smrti.

Jetmir pokušava na sve načine da prikrije tragove, kako mu policija preko objava na društvenim mrežama ne bi ušla u trag.

On je tokom cele istrage intezivno bio aktivan na društvenim mrežama, razmenjivao je poruke sa novinarima, ali i drugim ljudima. Pokušavao je da napravi sebi alibi tako što je pisao svojim poznanicima iz Beograda, nakon zločina da se vidi sa njima.

Foto: N. Skenderija, društvene mreže

 

Naime, on je kačio i storije na svom Instagram profilu. Pre četiri dana postavio je poruku kojom poziva na bojkot srpskih proizvoda. U trenutku kada je raspisana međunarodna poternica zbog ubistva Ivane, Jetmir se povukao sa društvenih mreža.

Podsetimo, Ivana Krivokapić (26) ubijena je u stanu na Zvezdari 23. decembra prošle godine u periodu između 00.37 i 5.30 ujutru, utvrđeno je istragom. Kako se sumnja, nju je ugušio njen emotivni partner Jetmir G. zbog ljubomore.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".