U toj kući su živeli sa svoja tri sina, a Ana je zbog posla u agenciji za nekretnine koristila kuću u Vašingtonu u koju su planirali da se zajedno presele.

Fotografije pokazuju sumornu atmosferu, polu-okićenu novogodišnju jelku, prazničnu lampu na kuhinjskom stolu i ostavljene flašice za bebe sa malo mleka.

Ostale su i policijske trake od uviđaja na prednjim i zadnjim vratima, kao i mrlje na unutrašnjim podrumskim vratima. Takođe je prisutan i sprej luminol koji pod UV svetlom prikazuje oprane i oribane tragove krvi.

 

 

Američki mediji su preneli i da pomenuta kuća nije više mesto zločina kao i da je neobično to što je sam Brajan dozvolio policiji da prečešlja celu kuću u kojoj na prvi pogled nije bilo ničeg neobičnog.

Luminol je bio taj koji je "otkrio" tragove krvi jer je kuća inače bila besprekorno očišćena tako da se nijedan trag krvi nije video golim okom.

Podsetimo, Volš je tvrdio da je Ana 1. januara u 6.10 ujutru napustila kuću da bi uhvatila avion za Vašington i da ju je tada poslednji put video. U policijskoj istrazi ispitana je i dadilja.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".