NJih dve su nasmejano pozirale, a pevačica je uz objavu kratko napisala:

- Moja mama. Volimo što se volimo. LJubav se ljubavlju vraća, zbog čega su mnogi pomislili da na ovaj način provocira sestru Marijanu.

Inače, pevačica se u poslednje vreme ne odvaja od svoje majke, sa kojom bi trebalo da uskoro zajedno ode na suđenje zbog tuče sa sestrom Marijanom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Krajem decembra trebalo je da svedoči majka sukobljenih sestara, Ana, no saslušanje je preskočila zbog bolesti. Sledeće svedočenje trebalo bi da bude tek u februaru jer Severina ima zdravstvenih problema, odnosno mora na operaciju, ali nije poznato o kakvom zahvatu je reč.

Podsetimo, skandal koji je obeležio Severininu 2022. godinu jeste žestoka tuča sa rođenom sestrom Marijanom, u avgustu. NJih dve su se, kako je Marijana prijavila policiji, rvale, tukle i šamarale po celom stanu u Splitu, i to pred majkom Anom.

Okidač je, navodno, bila nekretnina koju je Severinina majka Ana prepisala unuci Miji, zbog čega je Marijana pobesnela, a poznato je da njih dve imaju zategnut odnos još od ranije. Zbog ovog incidenta reagovala je policija.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".