Pevačica Jelena Karleuša je sredinom godine u javnom saopštenju otkrila da se razvodi od svog dugogodišnjeg partnera, fudbalera Duška Tošića.

‒ Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo brak posle 14 godina. Nažalost, on sebe više ne vidi kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu ‒ naglasila je na početku saopštenja, koje je objavila prvih dana jula.

Međutim, Jelena Karleuša u jednom nedavnom intervju otkrila da do razvoda još uvek nije došlo, nakon čega se oglasio i Duškov advokat koji za Jelenu nije imao lepe reči.

- Duško Tošić dogovor vezan za razvod braka poštuje, dok Jelena svojim poslednjim istupima u javnosti krši postigniti dogovor i udaljava nas od mirnog i sporazumnog rešenja situacije. Apelujemo na Jelenu Karleušu da se, radi mirnog rešenja, ubuduće uzdrži od javnog oglašavanja o Dušku Tošiću, razvodu braka, o porodičnim stvarima i ističemo da ćemo se svaki naredni put kad to učini, javno oglasiti, rekao je fudbalerov advokat.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

 

Međutim,  jedan čovek je izgleda javno stao na Duškovu stranu.

Milenko Andrić, kum Jelene Karleuše i Duška Tošića juče je objavio fotografiju sa bivšim fudbalerom i tako pokazao da mu je velika podrška u ovim teškim trenucima.

Foto: Instagram printskrin/ duskotosic

 

 

Duška i Milenka spojio je fudbal, a koliko su bliski govori i to što je Tošić baš njega izabrao da mu bude kum na venčanju sa Jelenom.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".