Певачица Јелена Карлеуша је средином године у јавном саопштењу открила да се разводи од свог дугогодишњег партнера, фудбалера Душка Тошића.

‒ Душко и ја смо се договорили да споразумно окончамо брак после 14 година. Нажалост, он себе више не види као део наше породице. Техничко-правне ствари ће бити споразумно решене у наредном периоду ‒ нагласила је на почетку саопштења, које је објавила првих дана јула.

Међутим, Јелена Карлеуша у једном недавном интервју открила да до развода још увек није дошло, након чега се огласио и Душков адвокат који за Јелену није имао лепе речи.

- Душко Тошић договор везан за развод брака поштује, док Јелена својим последњим иступима у јавности крши постигнити договор и удаљава нас од мирног и споразумног решења ситуације. Апелујемо на Јелену Карлеушу да се, ради мирног решења, убудуће уздржи од јавног оглашавања о Душку Тошићу, разводу брака, о породичним стварима и истичемо да ћемо се сваки наредни пут кад то учини, јавно огласити, рекао је фудбалеров адвокат.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

Међутим,  један човек је изгледа јавно стао на Душкову страну.

Миленко Андрић, кум Јелене Карлеуше и Душка Тошића јуче је објавио фотографију са бившим фудбалером и тако показао да му је велика подршка у овим тешким тренуцима.

Фото: Инстаграм принтскрин/ дускотосиц

 

 

Душка и Миленка спојио је фудбал, а колико су блиски говори и то што је Тошић баш њега изабрао да му буде кум на венчању са Јеленом.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".