Pobednica ovogodišnjeg izbora dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država, a poreklom je sa Filipina. 

R'boni Gabrijel ima 28 godina, a u trci je pobedila 80 prelepih žena iz čitavog sveta. Prva pratilja bila je Venecuelanka Amanda Dudamel, dok je druga pratilja mis Dominikanske Republike, Andreina Martines Founijer.

Pobednica je modna kreatorka i drži časove šivenja, ali se aktivno bavi i modelingom. Diplomirala je na Univerzitetu Severni Teksas i ima diplomu iz modnog dizajna, a veoma je posvećena onome za šta se školovala i ima sopstvenu liniju odeće.

Kada su je pitali šta će promeniti ako postane Mis Univerzuma, ona je imala spreman odgovor koji je uticao na njenu pobedu.

Foto: Profimedia

 

- Iskoristila bih to da budem lider u promenama. Kao veoma strastveni dizajner šijem već 13 godina i koristim modu kao snagu za dobru energiju. U svojoj industriji dala sam doprinos smanjenju zagađenja jer odeću pravim od recikliranih materijala. Dajem časove šivenje ženama koje su žrtve nasilja u porodici i trgovine ljudima. Ovo kažem da bih istakla koliko je važno ulagati u druge, u našu zajednicu i iskoristiti svoje jedinstvene talente kako bismo napravili razliku. Svi mi imamo nešto posebno u sebi, i kada posadimo to seme u druge ljude u svom životu mi ga koristimo kao sredstvo za promene i menjamo sve oko nas - istakla je ova lepotica.

Foto: Tanjug/AP

 

Foto: Tanjug/AP

 

Pogledajte kako izgledaju prva i druga pratilja:

Foto: Tanjug/AP

 

Foto: Tanjug/AP

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".