Duško Tošić i Jelena Karleuša neiscrpna su tema za pisanje tabloida, a njihovi turbulentni porodični odnosi, tema je koja ne prestaje da intrigira domaću javnost. Otkako su najavili, pa očigledno odustali od brakorazvodne parnice, sve oči uprte su u muzičku zvezdu i nekadašnjeg fudbalera, svaki njihov korak, izjava i fotografija se prati ne bi li se doznao koji detalj više, a ono što mnoge interesuje jeste i kakav odnos majka Duška Tošića posle svega ima sa snajom Jelenom Karleušom.

Nekadašnji srpski reprezentativac odrastao je u malom selu Orlovat kod Zrenjanina, u kućici punoj ljubavi i s malo finansijskih sredstava za život. Duškovi roditelji zbog nemaštine morali su da ga pošalju u Dom za nezbrinutu decu „Angelina Kojić Gina“, tačnije u internat te ustanove, gde se školovao i ujedno trenirao fudbal, od kojeg je uspeo da zaradi milione te danas živi u izobilju. Otkako mu je otac preminuo, Duško je posebno vezan za sestru Katarinu i majku Nikoletu koje u njegovom srcu zauzimaju posebno mesto.

Majka Duška Tošića za koju je on posebno vezan, iako je nakon smrti supruga mogla da dođe u Beograd i živi blizu sina, snaje i unuka, ona je odabrala da vodi miran i skroman život i ne napušta selo Orlovat, u kom meštani za nju imaju samo reči hvale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Kako su brak Duška i Jelene i njihova medijska prepucavanja već duže vreme glavna i omiljena tema u domaćim medijima, pitanje koje se postavlja jeste kako svi ti novinski napisi padaju gospođi Nikoleti, koja se u javnosti nikada nije isticala i koja se za medije gotovo nikada nije oglašavala.

- Ma, šta vi mene to pitate? Šta me pitate? Nemam komentar - rekla je ona.

Ova povučena i skromna žena koja koja najviše od svega ceni svoj, ali i mir svog sina, iz poštovanja prema privatnosti svoje porodice odlučila je da se u njihov odnos ne meša, a ono što je sigurno jeste da obožava svoje unuke te da vreme u svom kutku u Vojvodini provodi željno iščekujući kada će joj u posetu doći sin sa Atinom i Nikom kao i ćerka Katarina sa svojom naslednicom Anjom.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".