Tijana je bila iskrena ikada je u pitanju biranje glumica. Fizički izgled uticao je mnogo na uloge koje je igrala: 

– U našem poslu fizički izgled, nažalost, ograničava da vas zovu za određenu vrstu uloga, mene su uvek svrstavali u uloge finih, dragih devojaka i žena. Nekada mi je bilo žao zbog toga, a sada i nije. U Holivudu imate veće šanse da odigrate i sušte suprotnosti jer je produkcija svesna maski i svega što je dovoljno da izmenite lični opus. Setite se samo filma "Monster", ali mi još nismo na tom nivou da se tako razmišlja.-izjavila je glumica. 

 

 

Tijanina prva uloga je bila uloga fine devojke Marine u seriji "Stižu dolari". Ujedno je i posavetovala mlađe kolegiice kada je u pitanju gluma.

– Imala sam sreće da me na velikom kastingu za mlade i jednu od glavnih uloga izaberu već na trećoj godini studija, baš za ulogu Marine u seriji “Stižu dolari”. Nisam tada bila svesna težine zadatka, i da su mi otac i majka Mira Karanović i Pera Kralj. Gledala sam samo da uvek dođem na vreme, da uvek znam tekst, da se zbog mene ne ponavlja kadar. Da budem pomagač svima na setu, ljubazna, pristojna, svima da se javljam i nemam posebne zahteve. I danas kada vidim mlade kolege da su takvi na setu, oduševim se i znam da su na pravom putu. Kada neko dobije prvu šansu, a izigrava zvezdu, njega neće voleti ni ekipa i kao takav neće moći daleko da dogura u našem poslu. Smatram da je zajednička energija potrebna da se napravi dobar projekat i osećaj da smo svi podjednako bitni i važni preduslov je za uspeh. To sam naučila od velikih kolega sa kojima sam imala priliku da radim - istakla je za "Objektiv".

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".