Glavni osumnjičeni za ubistvo mlade devojke je etnički Albanac, državljanin Crne Gore Jetmir G. (24), koji se nakon Ivanine smrti od nje u više navrata opraštao na društvenim mrežama. Jetmir je objavio niz njihovih zajedničkih fotografija uz srceparajuće oproštaje. 

Pokojnu devojku je nazivao "Miko moj" i od 24. decembra do pre nekoliko dana svaki dan je na svom Instagram profilu kačio poruke u kojima je isticao koliko pati.

Poruka koju je okačio 10. januara na Ivanin rođendan i to samo pola sata nakon što se u medijima pojavila informacija da je njegov DNK nađen u njenom stanu, glasi:

Foto: Printskrin Fejsbuk

 

- Uzalud je, fališ. Dane preživim nekako. Zatrpam se obavezama i glupostima da ne mislim. Ali noći, noći me slome. Nedostaju mi naši dani, kada je sve bilo jednostavno.

Dok je on na društvenim mrežama posle njene smrti delio zajedničke slike, Ivanina poslednja objava je bila video snimak na Tik-Toku.

Foto: TikTok printskrin

 

 

U pitanju je popularni filter na ovoj društvenoj mreži koji govori "da li ste ubili nekoga u prošlom životu" te ako jeste ruka bi trebalo da vam bude baš crvena.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da J. G. odredi pritvor i da naloži raspisivanje poternice za njim.

Foto: TikTok printskrin

 

 

- Sumnja se da je J. G. 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K., sa kojom je bio u emotivnoj vezi. On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se i da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije - dodaje se u saopštenju VJT u Beogradu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".