- Dan pre ubistva Ivane Krivokapić J. G. ju je čekao na poslu, odnosno, u kafiću u kojem je radila

- Otišli su zajedno kada je završila sa poslom

- Kamere sa objekata pored kojih su prolazili su ih snimile zajedno

- Komšije kažu da se te noći čula buka koja je dopirala iz stana u

kojem je živela

- Braća pokušavaju da je dobiju na telefon, ali bezuspešno

- Dva dana kasnije dolaze do stana koji je bio zaključan

- Provaljuju unutra i pronalaze je mrtvu na krevetu sa podlivima na rukama i vratu, povredama usne, oka, prstiju na šaci i podlaktici

- Imala je otkopčane pantalone i podignutu bluzu

Ono što je takođe poznato je da je J. G. bio u Beogradu dan pre nego što je Ivana ubijena i da je nakon zločina otišao u Crnu Goru u kojoj živi.

I veštačenje baznih stanica potvrdilo je da je J.G. bio pored devojke u trenutku smrti. Policija je na telu Ivane našla DNK trag koji pripada J.G.

- Zaista je još uvek rano bacati sumnju na bilo koga kao potencijalnog ubicu, jer se čeka rezultat DNK koji je nađen ispod njenih noktiju. Obzirom da je imala modrice i podlive na rukama, ona se branila od svog dželata, te se pretpostavlja da bi taj uzorak mogao da otkrije ko joj je presudio. Na njenom telu jeste nađen DNK koji pripada J. G. ali to za sada ne znači ništa - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Prvi detalji iz istrage pokazali su da je ubijena tako što ju je jednom rukom davio, a drugom začepio nos.

- On je ubrzo napustio Srbiju i veruje se da se krije u Crnoj Gori. Policiji je zapao za oko kada se obratio pokojnoj Ivani na društvenim mrežama, a kada su istražitelji hteli da obave razgovor sa njim nije više bio dostupan. Od samog početka smo znali da je zločin počinio neko ko je poznavao Ivanu - kaže naš sagovornik iz policije.

Na dan kada je njeno telo pronađeno on je u statusu na Fejsbuku napisao: "Anđele moj. Čisto ne mogu da vjerujem da se tebi ovo desilo. Biceš u mom srcu zauvjek. Neka ti je crna zemlja laka duso moja.. R.I.P Ivana Krivokapic".

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

O tome da li je za zločin osumnjičen J. G. nema zvaničnih potvrda nadležnih.

(Alo)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".