- Дан пре убиства Иване Кривокапић Ј. Г. ју је чекао на послу, односно, у кафићу у којем је радила

- Отишли су заједно када је завршила са послом

- Камере са објеката поред којих су пролазили су их снимиле заједно

- Комшије кажу да се те ноћи чула бука која је допирала из стана у

којем је живела

- Браћа покушавају да је добију на телефон, али безуспешно

- Два дана касније долазе до стана који је био закључан

- Проваљују унутра и проналазе је мртву на кревету са подливима на рукама и врату, повредама усне, ока, прстију на шаци и подлактици

- Имала је откопчане панталоне и подигнуту блузу

Оно што је такође познато је да је Ј. Г. био у Београду дан пре него што је Ивана убијена и да је након злочина отишао у Црну Гору у којој живи.

И вештачење базних станица потврдило је да је Ј.Г. био поред девојке у тренутку смрти. Полиција је на телу Иване нашла ДНК траг који припада Ј.Г.

- Заиста је још увек рано бацати сумњу на било кога као потенцијалног убицу, јер се чека резултат ДНК који је нађен испод њених ноктију. Обзиром да је имала модрице и подливе на рукама, она се бранила од свог џелата, те се претпоставља да би тај узорак могао да открије ко јој је пресудио. На њеном телу јесте нађен ДНК који припада Ј. Г. али то за сада не значи ништа - рекао нам је саговорник из истраге овог случаја.

Први детаљи из истраге показали су да је убијена тако што ју је једном руком давио, а другом зачепио нос.

- Он је убрзо напустио Србију и верује се да се крије у Црној Гори. Полицији је запао за око када се обратио покојној Ивани на друштвеним мрежама, а када су истражитељи хтели да обаве разговор са њим није више био доступан. Од самог почетка смо знали да је злочин починио неко ко је познавао Ивану - каже наш саговорник из полиције.

На дан када је њено тело пронађено он је у статусу на Фејсбуку написао: "Анђеле мој. Чисто не могу да вјерујем да се теби ово десило. Бицеш у мом срцу заувјек. Нека ти је црна земља лака дусо моја.. Р.И.П Ивана Кривокапиц".

Истрагу води Више јавно тужилаштво у Београду.

О томе да ли је за злочин осумњичен Ј. Г. нема званичних потврда надлежних.

(Ало)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".