Porodica Vasković postaje bogatija za još jednog člana

Nakon nešto više od mesec dana brige za život tek rođene ćerkice Helene prodica pevača Bijana Vaskovića ponovo ima razlog za slavlje.

Bojan i Aleksandra su zahvalni što konačno mogu da se posvete svojim mališanima u potpunosti i često ističu koliko su priželjkivali veliku porodicu:

– Šta god da ste poželeli ili zatražili od Boga, u novogodišnjoj noći ili bilo kad, znajte da vam je on neće samo ispuniti, već će vas staviti u situacije gde ćete imati priliku da te želje ostvarite, a neke lekcije usput da naučite.. Ja sam oduvek želela veliku porodicu.. Valjda zato što sam u istoj i rasla..Moj put do nje bio je popločan lekcijama o veri, hrabrosti, strpljenju, upornosti, poverenju, jedinstvu i ljubavi. Zahvalna sam na svakoj stepenici.. Na svakoj crnoj i beloj zahvaljujući kojima sada vidim jasno.. A vidim da je i pored svih prepreka i iskušenja, život ipak lep! – poručila je Aleksandra na Instagramu nedavno, a najnovijom objavom je potvrdila da su dobili novog člana porodice.

Foto: Instagram printskrin/_mrs.vaskovic_

 

 

U njihov dom stigao je pas Munja, a malo je reći da su mu se deca najviše obradovali.

Foto: Instagram printskrin/_mrs.vaskovic_

 

 

– Koliko smo ludi od 0 do Upoznajte još jednog novog člana naše porodice – Munjo dobro nam došao!,  napisala je supruga Bojana Vaskovića.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".