Породица Васковић постаје богатија за још једног члана

Након нешто више од месец дана бриге за живот тек рођене ћеркице Хелене продица певача Бијана Васковића поново има разлог за славље.

Бојан и Александра су захвални што коначно могу да се посвете својим малишанима у потпуности и често истичу колико су прижељкивали велику породицу:

– Шта год да сте пожелели или затражили од Бога, у новогодишњој ноћи или било кад, знајте да вам је он неће само испунити, већ ће вас ставити у ситуације где ћете имати прилику да те жеље остварите, а неке лекције успут да научите.. Ја сам одувек желела велику породицу.. Ваљда зато што сам у истој и расла..Мој пут до ње био је поплочан лекцијама о вери, храбрости, стрпљењу, упорности, поверењу, јединству и љубави. Захвална сам на свакој степеници.. На свакој црној и белој захваљујући којима сада видим јасно.. А видим да је и поред свих препрека и искушења, живот ипак леп! – поручила је Александра на Инстаграму недавно, а најновијом објавом је потврдила да су добили новог члана породице.

Фото: Инстаграм принтскрин/_mrs.vaskovic_

 

 

У њихов дом стигао је пас Муња, а мало је рећи да су му се деца највише обрадовали.

Фото: Инстаграм принтскрин/_mrs.vaskovic_

 

 

– Колико смо луди од 0 до Упознајте још једног новог члана наше породице – Муњо добро нам дошао!,  написала је супруга Бојана Васковића.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".