Dugo očekivana epizoda popularnog podkasta, autora Jovana Grunčića i Nikole Davića, emitovana je pre dva dana, a njen ishod frapirao je ne samo Srbiju već i region. 

Gosti su između ostalih bili Mimi Mercedez, Teša Tešanović, Olga i Tam. Ali, ovaj repersko voditeljski tandem nije ni slutio na šta je Joca spreman! Običaj ovog podkasta je da ako strim skupi 100 dolara Joca i Nidža moraju da urade nešto ludo. 

Foto: Jutjub printskrin/ Klinika

 

U uživo emitovanom podkastu, reper Jovan Grunčić, javnosti poznat i kao "Glavata majmunčina" zgrozio je sve kada je popio menstruaciju pomešanu sa Koka kolom, a reper "Rođeni" koji je sedeo pored Joce, ispovraćao se po podu. 

Foto: Jutjub printskrin/ Klinika

 

Voditelj Teša Tešanović, oduševio se ovim Jocinim potezom, a mim stranice širom zemlje odmah su se setile crnohumorskog poređenja sa ovim događajem:

Šmrkanje bibera, šamaranje ribom, šišanje devojke na nulu i lizanje majoneza sa njene glave za mnoge predstavljaju perverznu zabavu, ali u istoriji "antikulture" postoji mnogo primera satiričnog ismevanja društvenih normi koje sloboda ove forme subliminalno predstavlja.

Poznat primer "antitelevizije" i hermetičkog crnog humora jeste i emisija "Noćna mora" Željka Malnara koja se od devedesetih godina prikazuje na nekoliko privatnih televizija u Hrvatskoj. 

Da li ovakvo ponašanje ima skrivenu umetničku crtu ili je prosto iživljavanje nad stomacima gledalaca, procenite sami! 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".