Дуго очекивана епизода популарног подкаста, аутора Јована Грунчића и Николе Давића, емитована је пре два дана, а њен исход фрапирао је не само Србију већ и регион. 

Гости су између осталих били Мими Мерцедез, Теша Тешановић, Олга и Там. Али, овај реперско водитељски тандем није ни слутио на шта је Јоца спреман! Обичај овог подкаста је да ако стрим скупи 100 долара Јоца и Ниџа морају да ураде нешто лудо. 

Фото: Јутјуб принтскрин/ Klinika

 

У уживо емитованом подкасту, репер Јован Грунчић, јавности познат и као "Главата мајмунчина" згрозио је све када је попио менструацију помешану са Kока колом, а репер "Рођени" који је седео поред Јоце, исповраћао се по поду. 

Фото: Јутјуб принтскрин/ Klinika

 

Водитељ Теша Тешановић, одушевио се овим Јоциним потезом, а мим странице широм земље одмах су се сетиле црнохуморског поређења са овим догађајем:

Шмркање бибера, шамарање рибом, шишање девојке на нулу и лизање мајонеза са њене главе за многе представљају перверзну забаву, али у историји "антикултуре" постоји много примера сатиричног исмевања друштвених норми које слобода ове форме сублиминално представља.

Познат пример "антителевизије" и херметичког црног хумора јесте и емисија "Ноћна мора" Жељка Малнара која се од деведесетих година приказује на неколико приватних телевизија у Хрватској. 

Да ли овакво понашање има скривену уметничку црту или је просто иживљавање над стомацима гледалаца, процените сами! 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".