Današnji praznik, Badnji dan Ivan Marinković proslavlja u rijalitiju, dok njegova verenica proslavlja kod kuće.

- Ivanova verenica jedva čeka da vidi Ivana. Nestrpljivo broji dane i mesece kako bi Ivan napustio rijaliti i bio sa njom. Sve vreme se kod kuće nervira kada ga vidi u nezgodnim situacijama. Jelena ne voli kada se on svađa sa ostalim ukućanima, jer to dodatno utiče negativno na njeno zdravlje - izjavio je dobro obavešten izvor. 

Foto: Printskrin Jutjub/Zadruga Officall

 

- NJih dvoje nakon rijalitija planiraju svadbu. Još uvek nije sigurno koji će to tačno datum biti, ali čekaju lepo vreme i njegov izlazak iz rijalitija. Postoji mogućnost da se venčaju već i na leto uz najuži krug prijatelja - zaključuje dobro obavešten izvor za "Super TV".

Za razliku od njega, Miki Đuričić nije izdržao pa je preskočio ogradu imanja u Šimanovcima, kako bi otišao u zagraljaj supruge Angeline i ćerke Dunje.

- Mikija su kod kuće dočekali supruga Angelina i ćerkica Dunja zbog kojih je jedva čekao da napusti velelpno imanje. Angelini je teško bio pao rastanak od Mikija pred njegov ulazak u rijaliti “Zadruga“, ali kada ga je ugledala ponovo kako kroči u porodični dom sinulo joj je Sunce. Miki kao pravi domaćin je sve organizovao i napravio trpezu za goste- zaključuje dobro obavešten izvor blizak porodici Đuričić.