Dalila je postvavljala pitanja Nikoli Keljanoviću, poznatijem kao "Ćaletovom sinu". Tokom gostovanja, Nikola je pokazao nezainteresovanost i njegovi odgovori na Dalilina pitanja nisu ostvarili očekivanja nje kao voditeljke ni produkcije. Dalila je ovo potvrdila na kraju emisije. 

 

 

- Ti koji si poznat po raznim komentarima, možeš dosta toga da kažeš... U ovoj emisiji kao da ti je "maca pojela jezik", a ja ti lepa pitanja pripremila - rekla je Dalila, na šta joj je Keljanović odgovorio:

- Iskreno, pitanja su nikakva. Da su bolja, odgovarao bih kako treba. Ovo je užas - odbrusio je Keljanović.

- Ne znam da li mogu da postoje bolja pitanja za tebe - rekla je Dalila.
Tenzija je inače trajala tokom cele emisije, pa je tako nakon ćaskanja o Keljanovićevim skupocenim automobilima, takođe došlo do nesuglasice.

Dalila je Nikoli rekla da joj izgleda "zbunjeno" i da ne odgovara dovoljno otvoreno na pitanja, na šta joj je Keljanović brutalno odgovorio:

- Šta da pričam otvoreno, pitaš me glupost, da li rentiram auto koji vozim već godinu dana. Da l si bre ti normalna brate?! - rekao je Nikola.
Nedugo nakon emitovanja emisije, Keljanovićevo gostovanje postalo je viralno na društvenim mrežama, a komentari su se samo nizali.

"Bravo momak", "Koja legenda", "Restartovao si je", "Nek si joj rekao" - bili su samo neki od komentara podrške Nikoli Keljanoviću.

Mnogi su osudili Dalilino ponašanje. 

"Ja bih ga izbacila iz emisije, džukac nevaspitani", "Dečko je iznad svega nevaspitan, neobrazovan i prazan. Traži sam medije, a onda vređa. Bez kućnog vaspitanja, poznavanja bon tona, niakda od njega džentlmen" - napisali su pojedini.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".