Slavni američki glumac DŽeremi Rener (51) doživeo je tešku povredu, ali se nalazi u stabilnom stanju nakon nesreće koju je doživeo dok je čistio sneg.

Renerov portparol je rekao za Variety kako je s njim njegova porodica i kako glumac ima izvrsnu brigu.

Iako mesto nesreće nije potvrđeno, Rener već nekoliko godina poseduje kuću u okrugu Vašo u Nevadi, piše Reno Gazette Journal. To područje u severnoj Nevadi je u oluji uoči Nove godine snažno zatrpao sneg.

 

 

Junak akcionog hita "Bornovo nasleđe", koji je u jednom trenutku bio i u kritičnom stanju, na Instagramu je nedavno objavio snimak na kome se vidi kako vozi ralicu, a i snimak na kojoj vozi terenac po snežnom terenu.

Podsetimo, glumac je na setu filma "Osvetnici - Beskonačni rat", snimajući scenu, povredio levu podlakticu i desni lakat.

 

 

Rener je glumio u više Marvelovih projekata, te u brojnim komercijalnim hitovima, uključujući dva filma iz serijala “Nemoguća misija”, “Dolazak”, “Američka prevara” i “28 nedelja kasnije”. Takođe je bio nominovan za dva Oskara, uključujući i nominaciju za sporednu ulogu za film "Grad lopova" i nominaciju za najboljeg glumca u filmu "Narednik DŽejms".

 

 

Trenutno glumi u triler seriji Tejlora Šeridana "Mayor of Kingstown", čija druga sezona debituje ovog meseca.

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".