Славни амерички глумац Џереми Ренер (51) доживео је тешку повреду, али се налази у стабилном стању након несреће коју је доживео док је чистио снег.

Ренеров портпарол је рекао за Вариетy како је с њим његова породица и како глумац има изврсну бригу.

Иако место несреће није потврђено, Ренер већ неколико година поседује кућу у округу Вашо у Невади, пише Рено Газетте Јоурнал. То подручје у северној Невади је у олуји уочи Нове године снажно затрпао снег.

 

 

Јунак акционог хита "Борново наслеђе", који је у једном тренутку био и у критичном стању, на Инстаграму је недавно објавио снимак на коме се види како вози ралицу, а и снимак на којој вози теренац по снежном терену.

Подсетимо, глумац је на сету филма "Осветници - Бесконачни рат", снимајући сцену, повредио леву подлактицу и десни лакат.

 

 

Ренер је глумио у више Марвелових пројеката, те у бројним комерцијалним хитовима, укључујући два филма из серијала “Немогућа мисија”, “Долазак”, “Америчка превара” и “28 недеља касније”. Такође је био номинован за два Оскара, укључујући и номинацију за споредну улогу за филм "Град лопова" и номинацију за најбољег глумца у филму "Наредник Џејмс".

 

 

Тренутно глуми у трилер серији Тејлора Шеридана "Маyор оф Кингстоwн", чија друга сезона дебитује овог месеца.

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".