Živka je majka profesora muzike Vojislava Spasića. Napustila nas je u 66.godini života. 

Sin je ovu tužni vest potvrdio za "Grand", a na društvenim mrežama se od pevačice opraštaju prijatelji i brojne kolege. U ovom teškom trenutku, Vojislav može da računa na njih. 

Foto: Printskrin/Jutjub/Nikad nije kasno

 

-Posle duge i teške borbe moja majka se preselila na neko lepše mesto. Datum i mesto sahrane biće naknadno objavljen – izjavio je njen sin Vojislav.

Živka je imala rak pluća koji se vraćao čak dva puta. Nedavno je pričala o svojoj borbi protiv bolesti i hemioterapijama: 

– Pre pet godina uspešno sam operisala rak pluća. Međutim, sada se pojavio na istom mestu i krenula sam ponovo u borbu. Teško sve podnosim, ali ne dozvoljavam sebi da klonem duhom. Ne dam se, čovek mora da se bori do kraja, jer bez toga nema ni života – istakla je letos Živka i dodala da za sad sve terapije teško podnosi, ali da ne dozvoljava sebi da u bilo kom trenutku padne.

-Sve je pomešano. Nije lako, tu su bolovi, mučnine, opala mi je i kosa već posle dvanaestog dana, ali to je manje važno. Što se kaže, kosa je najmanji problem – rekla je profesorka kojojje usred lečenja zasmetalo opadanje kose.

-Prvi put kad je počela da mi opada kosa bilo mi je baš teško. Pogledala sam u ogledalo i bilo mi je strašno ono što vidim, bukvalno su mi najgore misli prolazile kroz glavu. Sad kažem sebi da sam bila luda što sam tako razmišljala. Baš me briga, najvažnije mi je da ja budem dobro, a kosa – pa ona će da poraste.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".