Pevačica je ostala zapamćena kao neko ko je imao vedar duh, ali i burne ljubavne priče i ogroman talenat. Za kratko vreme tokom devedesetih, vrlo brzo se proslavila. Retko ko zna da  je Baja Mali Knindža njen brat od strica iako se o njenom životu zna dosta. 

Posle sestrine smrti, Baja Mali Knindža je Kseniji posvetio pesmu pod nazivom "Spavaj, kraljice".

Foto: D. Milovanović

 

 

-U mome srcu si uvek imala posebno mesto, nikome nisam dao protiv tebe da kaže nešto. Bila si jaka žena, koje se zveri plaše, samo smo ja i ti proslavili Pajčine naše. Bila si jaka žena, uvek si bila u pravu, jednom sam priznao sebi, ličiš na baba Savu. Spavaj, kraljice, spavaj, spavaj kraljice, ti spavaj, kraljice moja, neka te čuvaju anđeli"-, stihovi su pesme koju je Baja Mali Knindža posvetio Kseniji Pajčin

Pesma koja je došla do javnosti snimio je neko od posmatrača, ali je pevač nikad nije snimio.  

-To je negde uživo snimljeno. Malo mi je teže da pevam nešto što me boli. Bežim od toga i čuvam to u sebi. Ja možda nisam voleo ni tada da to neko snimi i objavi. To je moje, to je Pajčinovo, naše. Ne mogu ja to, treba želudac za to. Ja sam emotivan i to drugačije doživljavam- rekao je Baja svojevremeno u jednoj emisiji.

 

 

Pevačica je rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Svoju karijeru započela je u klubovima kao plesačica, a kasnije je postala i pevačica. Ulaskom u grupu "Dak", snimila je pesmu "Dačo, volim te", koja je postala hit devedesetih godina. Najozbiljnije se posvetila svojoj solo pevačkoj karijeri, a za sobom je ostavila četiri albuma i sedam singlova.

(Kurir.rs)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".