Pevačica je istakla da verovatno ne bi bila tako popularna da ju je majka krila od javnosti. 

- Za mene to nije deset godina, za mene je to ceo život. Zahvaljujući mojoj mami, koja me nije krila od očiju javnosti, svuda sam bila prisutna, ali sam ja svoj šoubiznis život počela 2013. singlom  "Ćao, zdravo" - izjavila je i otkrila kako će proslaviti desetogodišnjicu.  

- Napraviću sebi čaj. Mnogo toga se desilo u poslednjih deset godina. Promenila sam se dosta privatno, više nego poslovno, ali sam i poslovno postavila i postavljam mnoge trendove. Prija mi kada mi kažu da sam u nečemu prva, a ja ću samo dodati da planiram tu i da ostanem – analizirala je Nikolija događaje i sebe. 

- Ni u jednom momentu ne pokušavam da ponovim karijeru moje mame, jer to je apsolutno nemoguće. Gradim svoj put, gradim ga od 2013. godine, iako sam zahvaljući njoj, prisutna u javnosti već 33. Svoju decu sam potpuno izolovala iz ove priče i pustiću ih da same odlučuju kad porastu – ističe pevačica u emisiji "Prvi red". 

Pored slave koju je brzo stekla materijalne stvari joj ništa ne znače: 

- Porodica, ljubav i zdravlje su suština života i ne mogu da se porede ni sa čim materijalnim. To je istinska sreća. Najbitnije stvari se ne mogu kupiti novcem – tvrdi Jovanovićeva.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".