Певачица је истакла да вероватно не би била тако популарна да ју је мајка крила од јавности. 

- За мене то није десет година, за мене је то цео живот. Захваљујући мојој мами, која ме није крила од очију јавности, свуда сам била присутна, али сам ја свој шоубизнис живот почела 2013. синглом  "Ћао, здраво" - изјавила је и открила како ће прославити десетогодишњицу.  

- Направићу себи чај. Много тога се десило у последњих десет година. Променила сам се доста приватно, више него пословно, али сам и пословно поставила и постављам многе трендове. Прија ми када ми кажу да сам у нечему прва, а ја ћу само додати да планирам ту и да останем – анализирала је Николија догађаје и себе. 

- Ни у једном моменту не покушавам да поновим каријеру моје маме, јер то је апсолутно немогуће. Градим свој пут, градим га од 2013. године, иако сам захваљући њој, присутна у јавности већ 33. Своју децу сам потпуно изоловала из ове приче и пустићу их да саме одлучују кад порасту – истиче певачица у емисији "Први ред". 

Поред славе коју је брзо стекла материјалне ствари јој ништа не значе: 

- Породица, љубав и здравље су суштина живота и не могу да се пореде ни са чим материјалним. То је истинска срећа. Најбитније ствари се не могу купити новцем – тврди Јовановићева.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".