Kako prenosi "Kurir", ruski Krasnodar je zagrizao za Strahinju Erakovića. Bojazan da će talentovani centralni bek napustiti "Marakanu" potkrepljuje i izjava sportskog direktora Crvene zvezde, Mitra Mrkele, koji je juče izjavio da će Eraković u slučaju dobre ponude napustiti klub.

Jedna takva je očigledno došla na adresu tima iz LJutice Bogdana, a zanimljivo da je u pitanju tim koji je već imao mladog srpskog štopera na radaru u ranijem periodu i već slao upit.

Tada je Krasnodar Zvezdi ponudio 6.500.000 evra plus čak 50 odsto novca od naredne prodaje što su u crveno-belom taboru glatko odbili.

Foto: MV

 

Ne odstupa Zvezda od ideje da za Erakovića prihoduje između 10.000.000 i 12.000.000 evra. Pogotovo što mu je cena dodatno porasla nakon odlaska na Mundijal, iako nije upisao ni minut u Kataru.

Šampion Srbije doveo je Uroša Spajića, sa jasnom namerom da zamena za Strihinju bude spremna, s obzirom da Aleksandar Dragović sigurno ostaje, što je juče i Mrkela potvrdio.

Deluje da Eraković neće biti jedini Srbin u ambicioznom timu iz Rusije, naš stručnjak Vladimir Ivić kojem je ponuđena plata sa bonusima od blizu 2.500.000 evra. trebalo bi da preuzme kormilo zelenih.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".