Како преноси "Курир", руски Краснодар је загризао за Страхињу Ераковића. Бојазан да ће талентовани централни бек напустити "Маракану" поткрепљује и изјава спортског директора Црвене звезде, Митра Мркеле, који је јуче изјавио да ће Ераковић у случају добре понуде напустити клуб.

Једна таква је очигледно дошла на адресу тима из Љутице Богдана, а занимљиво да је у питању тим који је већ имао младог српског штопера на радару у ранијем периоду и већ слао упит.

Тада је Краснодар Звезди понудио 6.500.000 евра плус чак 50 одсто новца од наредне продаје што су у црвено-белом табору глатко одбили.

Фото: МВ

 

Не одступа Звезда од идеје да за Ераковића приходује између 10.000.000 и 12.000.000 евра. Поготово што му је цена додатно порасла након одласка на Мундијал, иако није уписао ни минут у Катару.

Шампион Србије довео је Уроша Спајића, са јасном намером да замена за Стрихињу буде спремна, с обзиром да Александар Драговић сигурно остаје, што је јуче и Мркела потврдио.

Делује да Ераковић неће бити једини Србин у амбициозном тиму из Русије, наш стручњак Владимир Ивић којем је понуђена плата са бонусима од близу 2.500.000 евра. требало би да преузме кормило зелених.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".