Otkako je sinoć odjeknula vest da je glumica Anđelka Prpić u drugom stanju, sve više intriga izaziva onaj deo o tome ko je otac deteta, odnosno novi partner Anđelke Prpić.

Kako su domaći mediji brzo preneli, zatrudnela je sa najboljim prijateljem njenog bivšeg muža, kome je trebalo da kumuje na venčanju.

- Anđelka je u petom mesecu trudnoće, a otac deteta je nekadašnji blizak prijatelj njenog bivšeg supruga. M.Ž. i Dario su bili najbolji prijatelji i trebalo je da Dario njemu kumuje na venčanju sa ženom s kojom je bio 11 godina, ali pošto su se rastali, do venčanja i kumstva nije ni došlo - rekao je dobro obavešten izvor za Kurir.

Uprkos svim ovim informacijama, nije bilo lako saznati tačan identitet čoveka koji je sada partner Anđelke Prpić, ali jedna fotografija ih je odala. U pitanju je izvesni Marko Ž. a pre nego što je ušao u romansu sa glumicom godinama je bio njen prijatelj, dok je bila u braku. Da li su simpatije i tada tinjale ili su naklonost koju gaje jedno prema drugom otkrili tek odnedavno nije poznato. Ipak, dete koje zajedno čekaju dokaz je da šta god se među njima dogodilo, nije nimalo neozbiljno, prenosi Story.

Foto: Instagram printskrin

 

Fotografija na kojoj možemo videti kako izgleda partner Anđelke Prpić i otac deteta koje ona sada čeka datira iz vremena kada je glumica još bila udata. NJen bivši muž ne bi imao pravo da se ljuti jer je brak uveliko iza njih, iako je upitno da li će njegov najbolji prijatelj to i ostati. Marka navodno to trenutni nimalo ne zanima, on je van sebe od sreće što će sa Anđelom dobiti dete i celu porodicu je obavestio o srećnim vestima, iako su se i on i glumica nadali da ovo ipak neće stići do javnosti.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".