Bez obzira na to što je Verica od Veljka starija tačno 35 godina, ljubav je opstala. Pre nego što su stupili u brak 2013.godine, Veljko i Verica su se našli na brojnim naslovnim stranama. 

Foto: Milena Anđela

 

Dušanka Kuzmančević, majka Veljka Kuzmančevića nikada se nije mešala u odnos sina i snajke: 

‒ Dolazim ja sa posla, Veljko se vratio sa Zlatibora bez stvari. Ja ga pitam: „Veljko, gde su ti stvari“, a on kaže: „Ja se vraćam za Beograd“. Pitam ga zašto, on kaže: „Ja sam došao da ti kažem pre nego što se sazna i pre nego što novine počnu da pišu da sam u vezi sa Vericom.“ Ja sam tu zatečena. Naravno, pričali smo o tome, ja mu kažem, ako je to ono što ti tražiš, da te neko razume, da ste se našli, da nekog voliš, onda u redu. Ako je nešto drugo, onda dobro razmisli. Spremna sam da novine pišu, da me na poslu pitaju, da me gledaju kada idem ulicom, a jesi li ti spreman na to da će tebi da se dešava to i još mnogo gore? Rekao je da jeste, sutradan je otišao i tako je ta priča krenula ‒ ispričala je Dušanka u emisiji "Dok anđeli spavaju" i otkrila da nije znala kako da to saopšti suprugu Lazaru, Veljkovom ocu, koji je do kraja života poštovao i voleo Vericu.

Foto: Printskrin/Facebok/Veljko Kuzmančević

 

Fotografija koju je Veljko objavio na društvenim mrežama sa proslave slave Svetog Nikole govori koliko se snajka i svekrva poštuju. 

Majka Kuzmančevića je mlađa od Verice dve godine. 

(Helo)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".