Без обзира на то што је Верица од Вељка старија тачно 35 година, љубав је опстала. Пре него што су ступили у брак 2013.године, Вељко и Верица су се нашли на бројним насловним странама. 

Фото: Милена Анђела

 

Душанка Кузманчевић, мајка Вељка Кузманчевића никада се није мешала у однос сина и снајке: 

‒ Долазим ја са посла, Вељко се вратио са Златибора без ствари. Ја га питам: „Вељко, где су ти ствари“, а он каже: „Ја се враћам за Београд“. Питам га зашто, он каже: „Ја сам дошао да ти кажем пре него што се сазна и пре него што новине почну да пишу да сам у вези са Верицом.“ Ја сам ту затечена. Наравно, причали смо о томе, ја му кажем, ако је то оно што ти тражиш, да те неко разуме, да сте се нашли, да неког волиш, онда у реду. Ако је нешто друго, онда добро размисли. Спремна сам да новине пишу, да ме на послу питају, да ме гледају када идем улицом, а јеси ли ти спреман на то да ће теби да се дешава то и још много горе? Рекао је да јесте, сутрадан је отишао и тако је та прича кренула ‒ испричала је Душанка у емисији "Док анђели спавају" и открила да није знала како да то саопшти супругу Лазару, Вељковом оцу, који је до краја живота поштовао и волео Верицу.

Фото: Принтскрин/Фацебок/Вељко Кузманчевић

 

Фотографија коју је Вељко објавио на друштвеним мрежама са прославе славе Светог Николе говори колико се снајка и свекрва поштују. 

Мајка Кузманчевића је млађа од Верице две године. 

(Хело)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".