Nikolson je došao na utakmicu košarkaškog kluba LA Lejkers čiji je veliki fan, a pre ulaska u dvoranu davao je autograme brojnim okupljenim obožavaocima. Izgledao je dobro i zdravo uprkos pisanju medija da je oboleo od demencije. On je bio u društvu Reja (29) i pomno pratio početak sezone LA Lejkersa koji su igrali protiv Golden Stejt Voriorsa.

- DŽek je izgledao veoma srećno što se vratio. On je amajlija Lejkersima! Izgledao je odlično i bio veoma unesen u igru, sve je pomno pratio, svaku akciju, sve! - rekao je izvor za E! NJuz.

Foto: Profimedia

 

Osim DŽeka, bilo je još slavnih na ovoj utakmici. Adel, Ašer, DŽastin Biber, Kevin Hart, DŽejms Korden, Kid Kadi, Lil Vejn i Flojd Mejveder DŽunior su gledali kako Lejkersi pobeđuju Voriorse rezultatom 121:114.

Poslednji put Nikolson je fotografisan u javnosti u januaru 2020. godine, kada je takođe prisustvovao utakmici Lejkersa koji su igrali protiv njujorških Niksa.

Poznato je da glumac vodi veoma povučen život, retko daje intervjue i paparaci ga uglavnom uhvate na utakmicama. Izuzetak je napravio kada je dao izjavu o smrti košarkaša Kobija Brajanta.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".