Siniša Mihajlović svojevremeno je važio za jednog od najboljih fudbalera italijanske lige, a bio je uspešan i kao trener. Tokom duge karijere stekao je solidno bogatstvo. Zna se da poseduje raskošni stan u Rimu, vilu u Porto Červu, planinsku kuću u regiji Abruco...

Posle smrti fudbalske legende mnogi su se, logično, zapitali ko će naslediti imovinu. U braku sa Arijanom Rapaćoni ima petoro dece, a iz prethodne vanbračne veze sina, podseća „Corriere Adriatico“.

- Bez obzira na testament, Mihajlovićevo nasledstvo moraće da se podeli i sa vanbračnim sinom Markom. Tako nalaže Građanski zakonik. Tu su, naravno, i supruga Arijana, sa kojom ima ćerke Viktoriju i Virdžiniju, i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa - navodi italijanski list Corriere Adriatico.

Podsetimo, Marko je oca upoznao kada je imao jedanaest godina. Iako je Siniša nameravao da sa dečakom kontaktira tek kada postane punoletan, njegova supruga Arijana je tu odluku „ubrzala“ i uspela da ga privoli da na dan njihove slave, Svetog Nikolu, upozna svoje prvo dete.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".