Синиша Михајловић својевремено је важио за једног од најбољих фудбалера италијанске лиге, а био је успешан и као тренер. Током дуге каријере стекао је солидно богатство. Зна се да поседује раскошни стан у Риму, вилу у Порто Черву, планинску кућу у регији Абруцо...

После смрти фудбалске легенде многи су се, логично, запитали ко ће наследити имовину. У браку са Аријаном Рапаћони има петоро деце, а из претходне ванбрачне везе сина, подсећа „Цорриере Адриатицо“.

- Без обзира на тестамент, Михајловићево наследство мораће да се подели и са ванбрачним сином Марком. Тако налаже Грађански законик. Ту су, наравно, и супруга Аријана, са којом има ћерке Викторију и Вирџинију, и синове Мирослава, Душана и Николаса - наводи италијански лист Цорриере Адриатицо.

Подсетимо, Марко је оца упознао када је имао једанаест година. Иако је Синиша намеравао да са дечаком контактира тек када постане пунолетан, његова супруга Аријана је ту одлуку „убрзала“ и успела да га приволи да на дан њихове славе, Светог Николу, упозна своје прво дете.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".