Brat po ocu pevačice Marije Šerifović, Danijel Pavlović postao je poznat u jednom rijalitiju, tačnije u "Operaciji trijumf". Iako ne nosi prezime Šerifovića, Danijelovim venama teče krv iste porodice.  

Kada je izašao iz rijalitija Marijin polubrat je snimio dve pesme i povukao se. Mnogi su pričali da je razlog njegovog povlačenja njegova sestra Marija i porodične nesuglastice. Oboje su jednom prilikom izjavili da u svakoj porodici postoje nesuglastice: 

Foto: ATA images

 

- Normalno je da tokom odrastanja preležimo neku dečiju bolest, benignu svađicu i nesuglasice. Nikada to nije bilo toliko ozbiljno koliko se o tome pisalo. Uvek sam imao Marijinu podršku. Uvek smo bili u kontaktu. Mnogo smo slični i različiti u isto vreme. Zajedno odlično funkcionišemo i svako od nas je sazreo na svoj način. Došli smo do životnog  perioda kada su nam međusobni razgovori jako bitni - rekao je brat Marije Šerifović ranije za Story, a nedavno je on ponovo malim gestom pokazao koliko voli sestru i podržava je.

Naime, po objavi najnovije pesme Šerifovićke "Dobar vam dan", među prvima se oglasio upravo Danijel koji je sestrinu objavu na "Instagramu" podelio sa svojim pratiocima uz komentar:

- Hrabro. Pesmetina. 

Isti stori je podelila i Marija kako bi zlim jezicima pokazala da je sa bratom u odličnom odnosu. 

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma Vesne Galiot Gale

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".