Брат по оцу певачице Марије Шерифовић, Данијел Павловић постао је познат у једном ријалитију, тачније у "Операцији тријумф". Иако не носи презиме Шерифовића, Данијеловим венама тече крв исте породице.  

Када је изашао из ријалитија Маријин полубрат је снимио две песме и повукао се. Многи су причали да је разлог његовог повлачења његова сестра Марија и породичне несугластице. Обоје су једном приликом изјавили да у свакој породици постоје несугластице: 

Фото: АТА имагес

 

- Нормално је да током одрастања прележимо неку дечију болест, бенигну свађицу и несугласице. Никада то није било толико озбиљно колико се о томе писало. Увек сам имао Маријину подршку. Увек смо били у контакту. Много смо слични и различити у исто време. Заједно одлично функционишемо и свако од нас је сазрео на свој начин. Дошли смо до животног  периода када су нам међусобни разговори јако битни - рекао је брат Марије Шерифовић раније за Сторy, а недавно је он поново малим гестом показао колико воли сестру и подржава је.

Наиме, по објави најновије песме Шерифовићке "Добар вам дан", међу првима се огласио управо Данијел који је сестрину објаву на "Инстаграму" поделио са својим пратиоцима уз коментар:

- Храбро. Песметина. 

Исти стори је поделила и Марија како би злим језицима показала да је са братом у одличном односу. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Весне Галиот Гале

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".