LJudi su ostali u šoku nakon ovog saznanja, niko ne može da veruje da je Goranu Đokiću i njegovoj porodici presudio njegov brat!

Foto: J. Ćosin, Foto: Fejsbuk

 

Selo je sablasno mračno i tiho, na ulicama nema nikoga. Poneko od meštana je u svom dvorištu, niko neće ništa da priča. Da vrata otvori. Prestravljeni su otkrićem ko je izvršio jeziv monstruozni zločin.

Delile su ih četiri kuće, ni stotinak metara. Bili su bliski, i u  svakodnevnom kontaktu.

Kod kuće osumnjičenog za ubistvo, vidi se ženska figura. Vidno šokirana, na pitanja samo kratko kaže:

- Molim vas ostavite me. Nemam šta da odgovaram.

Ulica u kojoj su kuće Đokića i njihovog brata je u mraku, bez uličnog osvetljenja. NJihova rođaka Verica Đokić vidno je usplahirana i uplakana.

- Nemam šta više da kažem – u šoku je rekla.

Podsetimo, zbog sumnje da je ubio Gorana Đokića, njegovu suprugu Gordanu i ćerku Lidiju, uhapšen je G.DŽ.

Prema nezvaničnim informacijama on je oko ponoći, kada su se vraćali iz Moravca ka svojoj kući u Aleksincu, na žutom skuteru presreo rođake. Na koji način ih je tačno namamio da ga prate do zabačenog dela u ataru sela Moravac ili ih je tamo odveo pod pretnjom pištoljem za sada nije poznato. Na toj lokaciji ih je, kako se sumnja, svo troje ubio hicima iz pištolja, a potom je njihova tela zapalio.

Foto: J. Ćosin, Foto: Fejsbuk

 

Ubistvo je počinjeno na izuzetno brutalan način i to tako što je prvo ubio Gordanu Đokić sa dva hica - jednim u grudi, a drugim u glavu dok su njena ćerka Lidija i suprug Goran to gledali, a potom je likvidirao i Lidiju, a tek na kraju Gorana Đokića.

Nakon što ih je ubio, kako se sumnja, tela porodice Đokić njihov rođak je polio benzinom, koji je tu ranije doneo i pripremio, a onda ih zapalio. Kada su tela izgorela gotovo do neprepoznatljivosti, ubica ih je odvukao do šiblja, prekrio ih granama i tu ostavio.

(Novosti)