Људи су остали у шоку након овог сазнања, нико не може да верује да је Горану Ђокићу и његовој породици пресудио његов брат!

Фото: Ј. Ћосин, Фото: Фејсбук

 

Село је сабласно мрачно и тихо, на улицама нема никога. Понеко од мештана је у свом дворишту, нико неће ништа да прича. Да врата отвори. Престрављени су открићем ко је извршио језив монструозни злочин.

Делиле су их четири куће, ни стотинак метара. Били су блиски, и у  свакодневном контакту.

Код куће осумњиченог за убиство, види се женска фигура. Видно шокирана, на питања само кратко каже:

- Молим вас оставите ме. Немам шта да одговарам.

Улица у којој су куће Ђокића и њиховог брата је у мраку, без уличног осветљења. Њихова рођака Верица Ђокић видно је усплахирана и уплакана.

- Немам шта више да кажем – у шоку је рекла.

Подсетимо, због сумње да је убио Горана Ђокића, његову супругу Гордану и ћерку Лидију, ухапшен је Г.Џ.

Према незваничним информацијама он је око поноћи, када су се враћали из Моравца ка својој кући у Алексинцу, на жутом скутеру пресрео рођаке. На који начин их је тачно намамио да га прате до забаченог дела у атару села Моравац или их је тамо одвео под претњом пиштољем за сада није познато. На тој локацији их је, како се сумња, сво троје убио хицима из пиштоља, а потом је њихова тела запалио.

Фото: Ј. Ћосин, Фото: Фејсбук

 

Убиство је почињено на изузетно бруталан начин и то тако што је прво убио Гордану Ђокић са два хица - једним у груди, а другим у главу док су њена ћерка Лидија и супруг Горан то гледали, а потом је ликвидирао и Лидију, а тек на крају Горана Ђокића.

Након што их је убио, како се сумња, тела породице Ђокић њихов рођак је полио бензином, који је ту раније донео и припремио, а онда их запалио. Када су тела изгорела готово до непрепознатљивости, убица их је одвукао до шибља, прекрио их гранама и ту оставио.

(Новости)