Masovna pretraga terena u kojoj učesvuju građani i profesionalci još nije dala rezultate.

Devojka je poslednji put, podsetimo, viđena u ponedeljak u starom delu Priboja kad je oko 16 sati izašla iz porodične kuće i od tada joj se gubi svaki trag. Pretpostavlja se da je na sebi imala zelenu jaknu i sivu trenerku i crne čizme.

- Otišla je navodno do prodavnice da kupi čips. Majka ju je pustila samu. Poruka je nađena u njenom telefonu koji nije ponela. Ostavila je i naočare. Leva ruka je povređena - navodi se na sajtu Nestali Srbija.

Poslednji put kamere su je snimile u podvožnjaku na železničkoj stanici nakon čega se navodno uputila stazom zdravlja koja ide uporedo sa rekom Lim. Dvojica očevidaca prijavila su da su je videli oko 16.15 sati.

Devojka je krajem septembra, podsetimo, takođe nestala, a na brdu Bić iznad Priboja pokušala je samoubistvo tako što se otrovala lekovima.

Tada se čitav Priboj udružio i krenuo u potragu, našli su je nedugo potom bez svesti, a lekari u pribojskoj bolnici su joj jedva spasili život.

Porodica moli sve ljude, ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestanku, da prijave na brojeve telefona 064/3090-601 ili 064/1435-423 ili najbližoj policijskoj stanici.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".