As Reala iz Madrida je pri samom kraju svoje karijere, ali se čini da će i posle završetka karijere ostati da živi u prestonici Španije.

Kupio je luksuznu vilu zbog koje se njegovo ime našlo u "Pandorinim papirima". Poznato novinarsko istraživanje je otkrilo desetine milijardera koji su bili u vezi sa kompanijama koje koriste "poreske oaze".

On je ovu vilu kupio od Gustava Mirabala Kastra, kontroverznog advokata iz Venecuele. Zbog problema se zakonom, on se preselio u Madrid. Tamo je živeo sve do 2019. godine kada je i prodao Luki Modriću luksuznu vilu za čak 12 miliona evra.

Dom kapitena se prostire na 3400 kvadratnih metara, a plac je površine jednog hektara. Nalazi se u prestižnom naselju La Moraleha.

Trospratna vila ima 10 spavaćih soba i isti broj kupatila. Dnevna soba ima dva sprata. Iza vile se nalaze bašta, vinski podrum, teretana, bioskop za 18 osoba, garaža za 10 automobila i bazen.

U domu Modrića se nalazi i igraonica za decu koja je veličine 80 kvadrata, a čak ima i prostoriju za masažu. Gosti koji budu posećivali Luku će odsedati u jednom od dva apartmana koji se nalaze u okviru kuće.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".