Ас Реала из Мадрида је при самом крају своје каријере, али се чини да ће и после завршетка каријере остати да живи у престоници Шпаније.

Купио је луксузну вилу због које се његово име нашло у "Пандориним папирима". Познато новинарско истраживање је открило десетине милијардера који су били у вези са компанијама које користе "пореске оазе".

Он је ову вилу купио од Густава Мирабала Кастра, контроверзног адвоката из Венецуеле. Због проблема се законом, он се преселио у Мадрид. Тамо је живео све до 2019. године када је и продао Луки Модрићу луксузну вилу за чак 12 милиона евра.

Дом капитена се простире на 3400 квадратних метара, а плац је површине једног хектара. Налази се у престижном насељу Ла Моралеха.

Троспратна вила има 10 спаваћих соба и исти број купатила. Дневна соба има два спрата. Иза виле се налазе башта, вински подрум, теретана, биоскоп за 18 особа, гаража за 10 аутомобила и базен.

У дому Модрића се налази и играоница за децу која је величине 80 квадрата, а чак има и просторију за масажу. Гости који буду посећивали Луку ће одседати у једном од два апартмана који се налазе у оквиру куће.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".