Kako smo ranije objavili, stravična saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 6.45 časova,  na ulazu u Novi Pazar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Tinejdžer koji je udario devojčicu, kako nezvanično saznajemo, još uvek nije napunio 18 godina, a vozio je sa probnom vozačkom dozvolom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Sumnja se da je uzrok saobraćajne nesreće neprilagođena brzina kretanja. Tinejdžer je priveden u policijsku stanicu gde će biti zadržan do 48 sati, a u okviru kojih će biti sproveden kod tužioca - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Inače, uviđaj na licu mesta još traje, a ova raskrsnica je kako kažu meštani godinama problematična. Žitelji su dugi niz godina upozoravali na moguću tragediju.

Fotografije jezive nesreće objavljene su na Instagram stranici 192.rs na njim se vidi telo devojčice na sredini raskrnice, kao i tašna nesrećne maloletnice. 

Detalji saobraćajne nezgode, kao i da li je maloletnik imao dozvolu za upravljanje vozilom utvrdiće se istragom. Uviđaj na mestu nesreće još uvek traje. 

Saobraćajne nesreće podaci

Prethodne godine u Srbiji dogodilo se 13.686 saobraćajnih nezgoda u kojima je bilo poginulih i povređenih osoba.

Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, 2021. godine zabeleženo je 10.298 nezgoda u naseljenim mestima. U njima je nastradalo 226 osoba, dok je povređeno njih 10.072.

Van naseljenih mesta registrovano je 3.388 udesa u kojima je 253 osoba izgubilo života, a 3.135 zadobilo telesne povrede.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".