Како смо раније објавили, стравична саобраћајна несрећа догодила се јутрос око 6.45 часова,  на улазу у Нови Пазар.

Тинејџер који је ударио девојчицу, како незванично сазнајемо, још увек није напунио 18 година, а возио је са пробном возачком дозволом. 

- Сумња се да је узрок саобраћајне несреће неприлагођена брзина кретања. Тинејџер је приведен у полицијску станицу где ће бити задржан до 48 сати, а у оквиру којих ће бити спроведен код тужиоца - рекао је извор Информера упознат са случајем. 

Иначе, увиђај на лицу места још траје, а ова раскрсница је како кажу мештани годинама проблематична. Житељи су дуги низ година упозоравали на могућу трагедију.

Фотографије језиве несреће објављене су на Инстаграм страници 192.рс на њим се види тело девојчице на средини раскрнице, као и ташна несрећне малолетнице. 

Детаљи саобраћајне незгоде, као и да ли је малолетник имао дозволу за управљање возилом утврдиће се истрагом. Увиђај на месту несреће још увек траје. 

Саобраћајне несреће подаци

Претходне године у Србији догодило се 13.686 саобраћајних незгода у којима је било погинулих и повређених особа.

Према подацима Републичког завода за статистику, 2021. године забележено је 10.298 незгода у насељеним местима. У њима је настрадало 226 особа, док је повређено њих 10.072.

Ван насељених места регистровано је 3.388 удеса у којима је 253 особа изгубило живота, а 3.135 задобило телесне повреде.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".