Dalila iskulirala Dejanov zagrljaj

Nakon što su Dalila i Dejan Dragojević završili gostovanje u radio-emisiji "Amnezija". Ona je krenula ka izolaciji, gde boravi sa Filipom Carem, a Dejan je krenuo sa njom.

Dragojević je poželeo da zagrli svoju, još uvek zakonitu suprugu, nakon rasprave koje su imali u emisiji, međutim, ona je odbila. Da li će Dejan nastaviti da se trudi oko njihovog odnosa ili će ipak odustati, ostaje da vidimo.

Car ignoriše Dejana

Nakon što se završila emisija Radio ''Amnezija'', Filip Car se uputio ka spavaćoj sobi kako bi pitao Baneta Čolaka, koji je bio domaćin ove emisije, koja se muzika puštala. Tom prilikom, prolazio je pored Dejana Dragojevića i nije ni jednog trenutka obratio pažnju da je on tu.

Podsetimo, Bane Čolak spava tačno preko puta Dejanovog i Dalilinog kreveta, tako da je neminovno bilo da Filip ne vidi Dejana, koji je u tom trenutku sedeo na krevetu i slušao šta njih dvojica pričaju.

Car pokušao da ispravi grešku!

Nakon što je Filip Car saznao da je Dalila Dragojević ljuta na njega, uputio se ka izolaciji, kako bi pokušao da porazgovara sa njom.

- Dalila, znam da ne spavaš. Možeš da se okreneš? - pitao je Car.

- Umorna sam - rekla je ona.

BRUTALNA SVAĐA

Filip Car vratio se u sobu za izolaciju kako bi ponovo pokušao da porazgovara sa Dalilom Dragojević.

- spalo je da dok je tebi teško ja spavam - rekao je Car.

- Nije ispalo, nego ja tako. Meni nije bilo teško da razgovaram sa tobom, od*ebao si me - dodala je Dalila.

- Nemam pravo tu da se mešam, ako mi nešto kažeš, kažeš, ako ne... Ti da kažeš da ja nisam uz tebe, daj nemoj da za*ebavaš. Sela si pored mene i mrmljala. Dva sata sedite i pričate, ja ne znam šta se događa, ni šta ti želiš...On je rekao kako se ja ponašam, dižem noge, vidim da je on replika mene - pričao je Filip.

- Svi ste vi isti - odburisla je Dalila.

- Mene nemoj da upoređuješ, sa mnom ne možeš da se ku*čiš - poludeo je Car.

- Sad ću ti reći, nemoj da mi se obraćaš više - viknula je Dalila.

- Koga ti stavljaš u množinu? Nemoj me stavljati u koš sa kojekakvim! Ja sa tobom funkcionišem top, dok ti ne krenu problemi na drugoj strani... Tebe neko mrači, pa dođeš nervozna - urlao je Filip.

NJih dvoje napustili su izolaciju, a onda je Car počeo žestoko da je vređa, ali i njenog supruga, Dejana Dragojevića.

- Pun mi je ku*ac tebe i tvojih probleme, Dejane, napušite mi se ku*ca! Je*ite se vi i vaši problemi! Sjaši mi sa k*rca...Misliš da je meni lako što ti ideš da pričaš sa njim? On te zalije vodom i te njegove drka*rije? Meni top što ne mogu da te zagrlim i poljubim - urlao je Car.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".