Далила искулирала Дејанов загрљај

Након што су Далила и Дејан Драгојевић завршили гостовање у радио-емисији "Амнезија". Она је кренула ка изолацији, где борави са Филипом Царем, а Дејан је кренуо са њом.

Драгојевић је пожелео да загрли своју, још увек закониту супругу, након расправе које су имали у емисији, међутим, она је одбила. Да ли ће Дејан наставити да се труди око њиховог односа или ће ипак одустати, остаје да видимо.

Цар игнорише Дејана

Након што се завршила емисија Радио ''Амнезија'', Филип Цар се упутио ка спаваћој соби како би питао Банета Чолака, који је био домаћин ове емисије, која се музика пуштала. Том приликом, пролазио је поред Дејана Драгојевића и није ни једног тренутка обратио пажњу да је он ту.

Подсетимо, Бане Чолак спава тачно преко пута Дејановог и Далилиног кревета, тако да је неминовно било да Филип не види Дејана, који је у том тренутку седео на кревету и слушао шта њих двојица причају.

Цар покушао да исправи грешку!

Након што је Филип Цар сазнао да је Далила Драгојевић љута на њега, упутио се ка изолацији, како би покушао да поразговара са њом.

- Далила, знам да не спаваш. Можеш да се окренеш? - питао је Цар.

- Уморна сам - рекла је она.

БРУТАЛНА СВАЂА

Филип Цар вратио се у собу за изолацију како би поново покушао да поразговара са Далилом Драгојевић.

- спало је да док је теби тешко ја спавам - рекао је Цар.

- Није испало, него ја тако. Мени није било тешко да разговарам са тобом, од*ебао си ме - додала је Далила.

- Немам право ту да се мешам, ако ми нешто кажеш, кажеш, ако не... Ти да кажеш да ја нисам уз тебе, дај немој да за*ебаваш. Села си поред мене и мрмљала. Два сата седите и причате, ја не знам шта се догађа, ни шта ти желиш...Он је рекао како се ја понашам, дижем ноге, видим да је он реплика мене - причао је Филип.

- Сви сте ви исти - одбурисла је Далила.

- Мене немој да упоређујеш, са мном не можеш да се ку*чиш - полудео је Цар.

- Сад ћу ти рећи, немој да ми се обраћаш више - викнула је Далила.

- Кога ти стављаш у множину? Немој ме стављати у кош са којекаквим! Ја са тобом функционишем топ, док ти не крену проблеми на другој страни... Тебе неко мрачи, па дођеш нервозна - урлао је Филип.

Њих двоје напустили су изолацију, а онда је Цар почео жестоко да је вређа, али и њеног супруга, Дејана Драгојевића.

- Пун ми је ку*ац тебе и твојих проблеме, Дејане, напушите ми се ку*ца! Је*ите се ви и ваши проблеми! Сјаши ми са к*рца...Мислиш да је мени лако што ти идеш да причаш са њим? Он те залије водом и те његове дрка*рије? Мени топ што не могу да те загрлим и пољубим - урлао је Цар.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".