Jelena Karleuša od početka karijere oseća se vrlo samopouzdano i opušteno u provokativnim kostimima koje nosi sceni. Kako je i sama jednom prilikom priznala, imala je pre nekoliko godina problema s viškom kilograma.

- Nikad deblja nisam bila! Evo sad ću javno da priznam, nemam problem s tim. Imam 75 kilograma - izjavila je ona u emisiji "Ćirilica".

- Zdravlje apsolutno i samo na usta ulazi. Zdravi ste koliko se zdravo hranite. Uostalom, pogledajte se u ogledalo goli. Slika će vam jasno reći gde grešite - istakla je ona jednom prilikom u razgovoru za Kurir.

- Nikada u životu nisam bila bolesna, a smatram da je za to zaslužna ishrana bez mesa, s minimumom životinjskih proteina u obliku jaja, ribe i mlečnih proizvoda. Hranim se velikom količinom voća na prvom mestu, a onda i povrća.

Pevačica je, inače, zagovornica veganstva i vegetarijanstva, a za Glossy je nedavno istakla da one ne nameće ćerkama šta treba jedu.

- Atina je vegan, a Nika jede sve. Ja nisam neko ko deci nameće šta moraju, a šta ne moraju da jedu. One same jedu šta žele, tako da nisam od onih majki koje svoje frustracije iskaljuju na deci. Atina je sama odlučila, a Nika ide ka tome i zbog toga sam srećna. Naša trpeza je bogata voćem i povrćem. Obožavamo "zamenu za meso", koja ima identičan ukus kao meso, ali pravi se od proteina graška. Jedem mlečne proizvode, jaja, ribu, ali i to ću u budućnosti prestati. Kad je reč o novogodišnjoj trpezi, imaćemo goste koji nisu vegeterijanci, ali pravimo jela koja mogu da jedu svi. Obožavam posne sarmice od zelja, prebranac, turšije, podvarak bez mesa, mimoza salatu... ― objasnila je Jelena.

- Nikad ni kafu u životu nisam popila, pijem minimum tri litra vode dnevno. Slatkiše prezirem - istakla je pevačica pre izvesnog vremena.

Jelovnik Jelene Karleuše

Prvi dan

Doručak: Nemasni sir 400g, dve kriške integralnog hleba, salata Užina: Dve jabuke Ručak: Grašak s povrćem 400g, salata Večera: Salata sa tikvicama

Drugi dan

Doručak: Ovsene pahuljice 4 kašike, voćni miks, čia semenke Užina: 300g trešanja Ručak: Zapečena boranija s povrćem, salata Večera: Kiselo mleko 360ml, salata

Treći dan

Doručak: Mafini sa tikvicama, salata Užina: Vitaminska salata sa crvenim kupusom Ručak: Šampinjoni sa povrćem Večera: Potaž od povrća

Ne vežba, ali nosi steznik

Karleuša je, inače, poznata i kao neko ko ne boravi rado u teretani, ali može da se pohvali ravnim i zategnutim stomakom, uskim strukom i izraženim stomačnim mišićima. Prošle godine je otkrila da je njen trik - specijalni steznik.

- Tajna je u stezniku koji nosim svaki dan, nekad i noću ispod garderobe... Redovnim nošenjen i "treniranjem" vašeg struka ovim steznikom topite masne naslage i drastično smanjujete obim struka, skupljate opuštene mišiće, smanjujete osećaj gladi, popravljate držanje kičme. Preporučujem svakoj ženi, pogotovo onima koje se goje u predelu stomaka, porodiljama i ženama koje treniraju - otkrila je pevačica na Instagramu.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".