Rak

Pripadnici ovog znaka imaju i čvrstu i nežnu posebnost, a zavisno sa kime su u društvu i kako su raspoloženi. LJudima koji ih ne poznaju Rakovi se mogu da učine mentalno izuzetno jakima pa čak i nedostupnima.

Ali iza tog 'zida' kriju se uzburkane emocije i neka neobjašnjiva tugaljivost. Rakovi su vrlo emotivni i spremni su da naprave sve za ljude koje vole, čak i na ličnu štetu.

Foto: Profimedia

 

Devica

Device na mnoge ljude deluju kao odmerene i vrlo hladne osobe koje ništa ne može da dirne. Međutim, one su izuzetno dobre, imaju predivno srce, jako su empatične i uvek su spremne da pomognu drugima pa čak i kad se radi o ljudima koje vide prvi put u životu.

Pripadnici ovog znaka su i odlični radnici koji će svoj posao napraviti maksimalno kvalitetno u okviru zahteva kojima su izloženi. Perfekcionisti su i ne vole kolege na poslu koji 'hvataju krivine'.

Device su privatno vrlo odane, pouzdane, brižne... i kao partneri i kao prijatelji. Ponekad svojim sitničarenjem znaju da idu na živce, ali takve su samo zato što žele da sve bude savršeno.

Foto: Profimedia

 

Škorpija

Znaju delovati mistično, mračno i ozbiljno, pa ljudi, koji ih ne poznaju dobro, neretko drže distancu i vrlo su službeni s njima.

Međutim, pripadnici ovog znaka ispod 'debele ljušture' skrivaju dobru dušu. Odani su, strastveni, osećajni, znaju da vole i na njih možete da uvek računate. Napraviće sve za ljude do kojih im je stalo.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".