Na decembarskom nebu ukazuje se poslednji pun Mesec u 2022. godini, a njegov boravak u Blizancima sve će nas staviti pred težak izbor. Vladalac Merkur može nam svima doneti važne informacije, ali će prednost imati oni koji su stanju da brzo donose odluke.

Važno je da možete da svedete svoje dileme na jedno, jedino pitanje - odaberite ono što vam je najbitnije, ono koje najbolje odražava vašu dilemu. Kad budete u stanju da to uradite, onda ćete lako doći i do odgovora. On vas čeka negde u blizini - možda u prvoj knjizi koju nasumice otvorite ili na nekom sajtu na koji ćete slučajno kliknuti. Možda će vam i prijatelj, iznenada, poslati poruku koja će vam "otvoriti oči".

Foto: Profimedia

 

 

Astrolozi podsećaju da pun Mesec stiže u trenutku kad je Mars retrogradan. To je energija koja nas vraća unazad, donosi frustracije, čak vodi i u ljutnju, tenziju i verbalne sukobe.

Ko bude mogao da se fokusira na sebe, ima šanse da ovaj period prebrodi uspešno. Setite se - druge ne možete kontrolisati. Dakle, samodisciplina i čvrstina u donošenju odluka biće ključni za sreću u vreme punog Meseca. Koji znaci horoskopa imaju dobru predispoziciju za to?

Bik

Dok Merkur luta vašom kućom novca, otvara vam se više mogućnosti koje će promeniti čitav vaš finansijski pogled na svet. Važno je da i sami malo promenite vrednosni sistem - da li se on, u potpunosti, uklapa sa vašim profesionalnim i ličnim obavezama? Zaboravite stare obrasce, pa će se i nove šanse otvoriti pred vama.

Blizanci

Nimalo vam nije lako, sa punim Mesecom u vašem znaku i retrogradnim Marsom koji sedi tik uz njega. Najvažnije je da odluke donosite na osnovu jasne procene, jer brzo ne znači isto što i ishitreno.

Rak

Vi ste uvek osetljivi kad je pun Mesec, a kad je u konjukciji s retrogradnim Marsom, sve je još teže. Stalno ste zamišljeni, a partner nikako da vam izađe u susret i shvati pod kolikim ste opterećenjem. Važno je da i vi učinite nešto, kažete koliko vam je teško i šta bi moglo da vam olakša situaciju. Imate velike šanse da vam upravo taj pristup donese ispunjenje želja.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".