Pre nešto više od tri godine u saobraćajnoj nesreći nastradao je kralj narodne muzike Šaban Šaulić uz čije hitove smo voleli, slavili, plakali i tugovali i iza sebe ostavio veliku porodicu sa kojom je decenijama delio uspone i padove, lepe i one manje lepe trenutke.

Foto: ATA images

 

 

Sa suprugom Gocom, ženom koja je obeležila njegov život, dobro i zlo delio je više od četiri decenije i kako je u više navrata isticao upravo njoj duguje zahvalnost za sve postignuto tokom života. Unosivši u porodični dom prvenstveno ljubav, ali i mir i stabilnost, Gordana Šaulić držala je svoje bližnje na okupu, a koliko je i on sam pored karijere bio posvećen otac i muž svedoči retka fotografija porodice Šaulić nastala devedesetih. 

Naime, na društvenim mrežama pojavila se jedna stara uspomena zabeležena davne 1991. godine, a toplina porodičnog doma prikazana na jednoj slici raznežila je mnoge i probudila najlepše emocije. Mnogima je fotografija porodice Šaulić izmamila i osmehe na lica, te su se nizali komentari da su i davnih dana Šaban i njegova supruga sa naslednicima pratili modne trendove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Goca je pozirala tip-top skockana sa natapiranom frizurom koja je u to vreme bila potpuni hit, dok je legendarni pevač takođe imao bujnu kosu, ali mogao se pohvaliti i veoma dobrom linijom kao i najmodernijom garderobom. U očevom zagrljaju potpuno bezbrižan bio je sin Mihajlo, starija ćerka Sanela i pre trideset godina mogla se pohvaliti veoma atraktivnim izgledom, dok je Ilda na koju smo navikli kao nežnu plavušu, tada tamnokosa privukla dosta pažnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Bilo kako bilo,fotografija porodice Šaulić odaje utisak savršenog sklada i harmonije, a Šaban je na onaj svet otišao voljen od strane svoje Goce, kao i njihove dece i unučića.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".