Пре нешто више од три године у саобраћајној несрећи настрадао је краљ народне музике Шабан Шаулић уз чије хитове смо волели, славили, плакали и туговали и иза себе оставио велику породицу са којом је деценијама делио успоне и падове, лепе и оне мање лепе тренутке.

Фото: АТА имагес

 

 

Са супругом Гоцом, женом која је обележила његов живот, добро и зло делио је више од четири деценије и како је у више наврата истицао управо њој дугује захвалност за све постигнуто током живота. Уносивши у породични дом првенствено љубав, али и мир и стабилност, Гордана Шаулић држала је своје ближње на окупу, а колико је и он сам поред каријере био посвећен отац и муж сведочи ретка фотографија породице Шаулић настала деведесетих. 

Наиме, на друштвеним мрежама појавила се једна стара успомена забележена давне 1991. године, а топлина породичног дома приказана на једној слици разнежила је многе и пробудила најлепше емоције. Многима је фотографија породице Шаулић измамила и осмехе на лица, те су се низали коментари да су и давних дана Шабан и његова супруга са наследницима пратили модне трендове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Гоца је позирала тип-топ скоцкана са натапираном фризуром која је у то време била потпуни хит, док је легендарни певач такође имао бујну косу, али могао се похвалити и веома добром линијом као и најмодернијом гардеробом. У очевом загрљају потпуно безбрижан био је син Михајло, старија ћерка Санела и пре тридесет година могла се похвалити веома атрактивним изгледом, док је Илда на коју смо навикли као нежну плавушу, тада тамнокоса привукла доста пажње.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Било како било,фотографија породице Шаулић одаје утисак савршеног склада и хармоније, а Шабан је на онај свет отишао вољен од стране своје Гоце, као и њихове деце и унучића.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".