Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je danas nazad u Beograd nakon ispadanja u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Kataru. 

U poslednjoj utakmici u grupi "G", selekciju Srbije nadigrala je Švajcarska i na taj način srušila snove srpske publike o eventualnom velikom uspehu na prvenstvu sveta. 

Foto: M. Vukadinović

 

Braća Milinković-Savić bili su među najboljim pojedincima u reprezentaciji Srbije, a posebno se istakao mlađi Vanja, koji je fantastičnim odbranama postao miljenik fudbalske javnosti u Srbiji. 

Foto: Profimedia

 

Neposredno po dolasku u fudbalski kamp u Dohi, Sergej Milinković-Savić postao je otac. NJegova izabranica Natalija porodila se u novosadskom porodilištu Betanija, a na svet je donela devojčicu kojoj su dali ime Irina.

Zbog učešća na prvenstvu sveta Sergej nije imao priliku da vidi svoju naslednicu, a kako je izgledao njihov prvi susret otkrio je ponosni stric Vanja. On je na svom Instagram profilu podelio fotografiju Sergeja, Natalije i male Irine.

Kako se vidi na fotografiji, Sergej je brižno držao ćerkiću u naručju, dok su se on i njegova izabranica ponosno smeškali. 

Foto: Instagram printskrin/vanja_32

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".