Čuveni glumac Radoš Bajić retko kada sa javnosti deli detalje iz svog privatnog života. Glumac ponekad napravi presedan pa tako objavi po neku fotografiju, na kojoj možemo videti delić intime koju čuva za sebe i poslovne poduhvate kojih ima na pretek.

Poznato je da su mu ćerka i sin takođe u rediteljskim vodama i zajedno sa ocem učestvuju u stvaranju serija i filmova koje gledamo na televiziji.

Svoje carstvo čuva daleko od očiju javnosti, a pored toga što se zna da je bogat i decom i unucima on ima i bitnu figuru iza sebe, bez koje njega danas ne bi bilo. Reč je o Radoševom ocu koji ima 92 godine.

Glumac je nedavno objavio fotografiju sa njim, a emotivna poruka koju mu je uputio naterala je mnoge da požele dobro zdravlje i dug život ovom čoveku.


– Jutros sam ponovo sa svojim ocem koji ponosno nosi svoje 92 godine… Oslonjen na mene, kao ja na njega – kada mi je sa majkom Verom udahnuo život… I tako, idemo dalje… Sve onako kako je Bog Svevišnji rekao – napisao je Radoš Bajić.

Ono što možemo primetiti da čovek sa svoje 92 godine izgleda jako lepo i vitalno. Razlika između sina i oca u fizičkom smislu skoro i ne postoji, osim što je po godinama nekih dvadesetak.

 

BONUS GALERIJA: Slike iz privatnog albuma - Radoš Bajić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".